Treninguri Bărbați

Câteva Jocuri Cu Fotbal

Sunt un mare fan de jocuri cu fotbal, atât variante în flash cât și jocuri precum FIFA. În weekend am vrut să mă relaxez puțin și am apelat la câteva jocuri de fotbal în flash pentru a mai trece timpul și a-mi aduce aminte de vremurile în care jucam fotbal zi de zi, atât pe iarba cât și cu amicii mei în rețea. În afara de clasicul joc de fotbal o să vă arăt câteva variante ale acestor jocuri pe care le-am găsit și care mi s-au părut foarte interesante:

Jocuri cu Fotbal Italian – este cunoscut faptul că italienii au cel mai defensiv fotbal iar în acest joc tu va trebui să arăți cât de bun ești în apărare. Pe lângă acest lucru se știe că sunt foarte buni la executarea loviturilor libere, și pe lângă defensiva va trebui să bați și câteva lovituri libere din diverse poziții. Pentru a trece la nivelul următor trebuie să iei cât mai puține goluri și să transformi cât mai multe lovituri libere. Este unul dintre cele mai îndrăgite jocuri cu fotbal.

Duel de Lovituri Libere – un joc de fotbal ce poate fi foarte interesant atunci când se joaca în mod dublu. Cu zidul adversarului în față și în poziții destul de incomode, trebuie să înscrii cât mai multe goluri pentru a învinge adversarul. Copiii adoră aceste jocuri de fotbal când trebuie să execute lovituri libere.

Fotbal cu Capul – după cum bine spune și titlul, singura voastră partea a corpului pe care aveți voie să o folosiți este capul. Trebuie să țineți mingea cât mai sus și să nu o lăsați să cadă. În jocurile cu fotbal, felul în care lovești mingea cu capul este foarte important și poate să facă diferența în anumite faze. Dă cu capul în mingea trimisă de adversarul tău și încearcă să înscrii cât mai multe goluri, acesta fiind scopul acestui tip de jocuri cu fotbal.

Voi ce alte tipuri de jocuri cu fotbal mai cunoasteti?