Actualizare PHP necesară pe WordPress pentru performanță

Să fie aproximativ o lună de zile de când cei de la WordPress afișează un mesaj urgent, prin care ți se sugerează să-ți actualizezi versiunea de PHP, doar în cazul în care nu ai cel puțin versiunea PHP 7.3 instalată pe serverul de unde ai găzduirea web.

actualizare php wordpress

Încă de când WordPress a început să afișeze mesajul ăsta, am acționat imediat și am actualizat toate serverele, și… mi-a plăcut! Am sesizat pe mai multe site-uri și servere o îmbunătățire, toate se încărcau și procesau totul mult mai rapid. Continuă să citești

Cum mai este găzduirea web shared pentru bloguri

Pentru că nu știu ce s-a întâmplat de-a lungul timpului, CloudFlare refuză să-mi adauge domeniul ”porcu.ro”, pe motiv că-i banat.

Ăștia de la DigitalOcean nu-mi mai acceptă nici ei domeniul, după ce inițial luasem un VPS pentru găzduirea acestui blog. Este ceva conflict acolo și nu mai pot adăuga domeniul, zice că-i deja adăugat în sistemul/serviciul lor de administrare domenii.

Așadar am fost din nou nevoit să iau câteva decizii pe moment… așa am ajuns să-mi iau un pachet de găzduire web shared cu SSD. Nu am mai avut un pachet clasic de găzduire web de ceva ani, cam de pe atunci am renunțat complet și la cPanel. Continuă să citești