Cum mai este găzduirea web shared pentru bloguri

Pentru că nu știu ce s-a întâmplat de-a lungul timpului, CloudFlare refuză să-mi adauge domeniul ”porcu.ro”, pe motiv că-i banat.

Ăștia de la DigitalOcean nu-mi mai acceptă nici ei domeniul, după ce inițial luasem un VPS pentru găzduirea acestui blog. Este ceva conflict acolo și nu mai pot adăuga domeniul, zice că-i deja adăugat în sistemul/serviciul lor de administrare domenii.

Așadar am fost din nou nevoit să iau câteva decizii pe moment… așa am ajuns să-mi iau un pachet de găzduire web shared cu SSD. Nu am mai avut un pachet clasic de găzduire web de ceva ani, cam de pe atunci am renunțat complet și la cPanel.

cloudflare

Nu m-am bucurat prea tare de faptul că o să am mai puține domenii facturi de plătit, pentru că după ce terminasem curățenia de vară, de la MxHost am mai adăugat și pachetul de găzduire. De care sunt, cel puțin din primele zile de când este blogul sus, foarte mulțumit. Dar despre cât de bun o să fie acest pachet de găzduire web o să aflu pe parcurs.

Eu am o părere destul de proastă legată de găzduirea web shared, chiar dacă stocarea se face pe SSD. În România treburile s-au mișcat decent mai tot timpul, însă găzduirea shared din afară este varză cam pe la toți ăștia mai mari. De aceea prefer un VPS oricând, pe la aceeași bani și cu performanțe și avantaje mult mai mari.

Ca și concluzie, pare că merită și găzduirea shared, cel puțin pentru proiecte mici sau medii de la care nu ai nevoie de cine știe ce resurse. Doar că se mai întâmplă uneori să nu ai vecini ok cu care împarți serverul… și iar nu-i bine.

Dar pentru ca vorbim de bloguri și nu de site-uri mari, un hosting shared pe SSD ar trebui să fie suficient pentru a ține un blog cu câteva sute de vizitatori activi în fiecare zi.

Un comentariu la „Cum mai este găzduirea web shared pentru bloguri

  1. Pingback: Actualizare PHP necesară pe WordPress pentru performanță | PORCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *